Nybyggeri, ombygning og tilbygning​

​Hos Tømrerfirmaet Paulsen A/S laver vi enhver form for nybyggeri, ombygning og tilbygning for private, erhverv og boligforeninger samt kommuner og andre offentlige institutioner. Det kan være i tømrer-, hoved- og totalentrepriser. Du bestemmer naturligvis selv, hvor meget du ønsker at være involveret i processen.

Vi laver alt fra garager til erhvervsbygninger

​Vi laver tilbygninger såsom garager, udestuer, annekser og udvidelse af boligarealer, og vi bygger villaer, sommerhuse, etageejendomme og erhvervsbygninger. Vi påtager os gerne alle fagområder såsom murer-, maler-, elektriker-, VVS- og kloakopgaver. Dertil kommer vores eget fagområde som tømrer og snedker. Vi laver naturligvis også mindre byggeopgaver såsom carporte og lignende.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi har altid fokus på kundernes ønsker og behov. Samtidig lægger vi vægt på, at vi skal være omhyggelige og ærekære. Desuden skal vi overholde vores aftaler, levere arbejdsopgaverne i den aftalte kvalitet og afslutte projektet til den aftalte pris. Vores kompetente medarbejdere arbejder i det hele taget ud fra et højt fagligt niveau.

Kontakt os gerne for at få et byggetilbud

Du er velkommen til at få mere at vide om vores virksomhed, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse for at drøfte jeres ønsker, behov og budget. Vi giver også al den fornødne rådgivning og vejledning. Derpå udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på tlf.: 44 21 31 60 for at aftale et møde, eller du kan sende en e-mail til os på info@tfpa.dk​

​Firma

Murerfirmaet Paulsen ApS

CVR: 39729393

Adresse

Avedøreholmen 78A

2650 Hvidovre

​Kontakt

​​Tlf.: 44 21 31 60

E-mail: info@tfpa.dk​